Fenerbahçe en Sparta akkoord over huur verdediger Güveli

ayigit
Fenerbahçe en Sparta Rotterdam bevestigen dat er een akkoord is bereikt over een huurtransfer van Yigithan Güveli naar Rotterdam. De boomlange verdediger moet de Sparta-defensie een boost geven.

Op de website van Sparta is het volgende te lezen: "De 19-jarige verdediger speelde tot op heden acht officiële duels in het eerste elftal van de Turkse topclub en wil graag ervaring opdoen in Rotterdam. Bij de Kasteelclub komt hij oude bekenden Dick Advocaat en Cor Pot tegen die in het seizoen 2016/2017 werkzaam waren in Istanbul."
 
"Yigithan Güveli zal zo spoedig mogelijk aansluiten bij Sparta Rotterdam nadat verblijfs- en arbeidsvergunningen verleend zijn."
 
Fenerbahçe, genç futbolcusu Yiğithan Güveli'yi sezon sonuna kadar Hollanda'nın Sparta Rotterdam ekibine kiraladı.
 
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Yiğithan Güveli'nin sezon sonuna kadar kiralık olarak transferi konusunda Sparta Rotterdam ile prensip anlaşmasına varıldığı bildirildi.
 
Açıklamada, 19 yaşındaki futbolcunun oturma izni ve diğer prosedürlerle ilgili işlemlerinin devam ettiği duyuruldu.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 7
-: 0
R: 37
Level 1
+1

Ik denk dat het ideaal is voor Yigithan om daar ervaring op te doen. Advocaat zal goed met hem omgaan. Het is een sterke en lange verdediger, dus zal het vast wel redden in Nederland.


+: 33
-: 0
R: 147
Level 3
+1

Hopelijk doet hij het goed daar en daarna gewoon verkocht worden aan een Eredivisie club. Neto gibi salaklara şans verecegine bu adami oynat. Lig de oynatmiyon bari Ziraat de oynat.


+: 160
-: 100
R: 246
Level 3
+4

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 773
-: 10
R: 1212
Level 5

Helal olsun dick advocaat ik hoop dat hij meer jongen speler van ons zal huren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen