Fenerbahçe baalt van lage biedingen voor Ozan en Fernandao

fernandao
Fenerbahçe was van plan om voor Ozan Tufan (7-8) en Fernandao (3) 10-11 miljoen euro op te halen, maar het lijkt erop dat dit niet gaat gebeuren.
De biedingen die Fenerbahçe tot nu toe heeft ontvangen komen niet eens in de buurt van de vraagprijs. Althans, dat meldt Sporx. Fenerbahçe heeft dit bedrag echt nodig om een nieuwe speler te kunnen kopen. Als beide spelers niet verkocht kunnen worden, gaat Fenerbahçe tijdens deze transferperiode geen nieuwe speler(s) halen.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 237
-: 0
R: 378
Level 3
+1

Dacht hij nou echt om nog 7-8 miljoen te krijgen voor Ozan?
Zijn prijs is al minder omdat hij uit de selectie is gezet, en hij is ook veel slechter dan in zijn tijd van Bursa, dus misschien met geluk 4 miljoen.

Fernandao is ook een middelmatige spits, die al bijna op pensioen kan gaan en net uit blessure komt. Als stoch voor 1 miljoen wegmoest, dan moet je niet teleurgesteld als ze maar 1 miljoen zouden bieden.


+: 7
-: 0
R: 37
Level 1
+1

Als F.Bahçe dezelfde fout maakt als in de periode van Ismail Kartal, dan kunnen ze het kampioenschap vergeten. Een linksback is echt broodnodig, want die we nu bezitten lijken 3 x niks op.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen