'Evra mogelijk herenigd met Valbuena'

evras
Patrice Evra is niet van plan om een punt te zetten achter zijn carrière. De linksback hoopt spoedig een nieuwe club te kunnen vinden.

De linksback werd door de UEFA voor zeven maanden geschorst voor alle Europese competities van de voetbalbond, omdat hij voorafgaand aan het Europa League-duel met Vitoria Guimarães een supporters tegen zijn hoofd schopte.
 
Olympique Marseille besloot het contract van Evra direct te ontbinden, waardoor de Fransman momenteel zonder club zit. Evra is inmiddels 36 jaar oud, maar is niet van plan om een punt te zetten achter zijn carrière,” vertelt Federico Pastorello, de zaakwaarnemer van Evra, tegenover La Gazzetta dello Sport
 
"Hij wil niet op deze manier zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangen. Fysiek is hij sterker dan vijf of zes jaar geleden en er hebben al veel clubs contact gezocht.” Er zouden verschillende clubs geïnteresseerd zijn in Evra. Een van die clubs is Fenerbahce. 
 
Er is een grote kans dat Valbuena Evra gaat overhalen om voor Fenerbahce te spelen.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 1025
-: 0
R: 2126
Level 5
+1

Haal ook gelijk Eto, aq dat kunnen we onze naam veranderen in emekli-ikramiye sispor.


+: 276
-: 20
R: 812
Level 4

Is oplossing voor de korte termijn. Al was die 45, dan is die nog beter dan Hasan ali.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen