Emre: 'Ik heb geen aanbieding van Fenerbahçe gehad'

emelse
Emre Belozoglu is nog altijd in afwachting van de toekomstplannen die Fenerbahce met hem heeft.
Hoewel het contract van de middenvelder medio 2017 afloopt, heeft hij nog geen aanbieding gehad van de clubleiding.
 
Een maand geleden liet trainer Abdullah Avci doorschemeren dat voetbaldirecteur van Basaksehir contact had gehad met Emre over diens toekomst. 'Het lijkt me duidelijk wat wij willen', zei Abdullah Avci destijds op een persconferentie. 'Emre is een belangrijke speler voor ons en ik wil hem niet kwijt,’ aldus Avci.
 
Nu vraagt Emre zich af wat zijn toekomstplannen zijn. 'Ik heb geen aanbieding van Fenerbahce gehad en ik heb nog een contract tot medio 2017 bij Medipol Basaksehir, zegt de Emre tegen Sporx. 'Mocht ik na de zomer willen voetballen dan denk ik dat ik ook bij Medipol blijf. Daarnaast zou ik heel graag samen met trainer Aykut Kocamen willen werken bij Fenerbahce,” aldus Emre.
 
Artikel delen met vrienden:
Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen