Eljif Elmas: “Ik sta te springen om in januari te mogen spelen voor Fenerbahçe”

eljifelmas
Eljif Elmas, het toptalent van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik ben blij dat ik als eerste ben gekozen. Ik hoop dat ik meer van dit soort successen boek. Ik wil hierbij mijn familie, spelers van het nationaal elftal en Rabotnicki feliciteren. Zij hebben mij altijd gesteund. Ik hoop dat ik een toegevoegde waarde zal zijn voor Fenerbahçe. Ik ben hier heel gelukkig. Iedereen mag mij en het weer is prachtig. Alles verloopt goed. Ik sta te springen om in januari te mogen spelen voor Fenerbahçe. Ik hoop dat onze supporters ons blijven steunen zodat wij einde van dit seizoen kampioen kunnen worden. Ons elftal speelt elke week beter. Ik hoop dat ze zo door zullen gaan. Als ze zo doorgaan, zullen wij in de competitie en in de Turkse beker kampioen worden.”
 
Eljif Elmas is door de Macedonische voetbalbond de best getalenteerde jonge voetballer van het jaar gekozen. 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 29
-: 0
R: 50
Level 1
+1

Hij heeft volgens mij één wedstrijd gespeeld met F.Bahçe en ik vond hem fysiek sterker, dan dat hij eruit zag. Hij is ook daarnaast ook een linkspoot, daar hebben we er ook niet veel van en vooral ook niet goede linkspoten.

Ik verwacht zoals elk talent bij F.Bahçe dat hij weinig kansen zal krijgen. Alhoewel ik een ander gevoel bij deze speler heb. Hij is met heel veel verwachtingen overgekomen en er was ook nog eens aardig wat concurrentie aanwezig bij het overhalen van Elmas.

Ik hoop dat hij de verwachtingen kan waarmaken en zich zal ontwikkelen op de beste manier.


+: 276
-: 20
R: 812
Level 4
+1

Hij en oguz kaan gaan spelen de rest niet

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen