Edin Visca bereikt principe-akkoord met Fenerbahçe

abis
Edin Visca kan elk moment aan de slag gaan bij Fenerbahçe. Althans dat melden diverse Turkse kranten vandaag. 

Diverse Turkse kranten melden dat de vleugelaanvaller van Medipol Basaksehir een principeakkoord heeft bereikt met Fenerbahçe.
 
Visca ondertekende in 2011 een contract tot 2018 bij Medipol Basaksehir en zijn verblijf in Istanbul werd een succes. De aanvaller werd vorig jaar in verband gebracht met Galatasaray, maar hij koos ervoor om te blijven bij Medipol Basaksehir.
 
De clubs onderhandelen om een transferbedrag van ruim zeven miljoen euro. Fenerbahçe biedt 4 miljoen euro en Medipol eist 7 miljoen euro. Meer info volgt…
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (7) 


+: 1264
-: 0
R: 2708
Level 5

Geen één krant heeft dat gemeld vandaag, helaas is het niet waar.
Dirar is degene met de meest slechte passes en voorzetten tot nu toe.

Maar angut kocamal laat hem elke keer basis spelen, omdat hij elke wedstrijd 10 kilometer rent.


+: 412
-: 0
R: 627
Level 4

Visca wilt heel graag naar Fenerbahçe. Kennis van mij is familie van hem. Hij heeft vorig jaar gala afgewezen omdat hij alleen naar Fenerbahçe wilt als turkse club. Ik hoop dat hij komt het is een goede speler die wij nodig hebben. Wij missen snelheid op de flanken. Helaas is Jeremain naar BJK gegaan hij was de ideaale speler op die positie. Maar helaas heeft hij in mijn ogen de verkeerde keuze gemaakt hij past niet in het BJK systeem en Quaresma is het lievelingtje van Senol. We hebben wel een snelle flank speler nodig anders is de kans dat wij kampioen gaan worden 0%. Ik zelf hoop op Visca maar denk dat hij bij Basak blijft omdat de kans groot is dat ze kampioen gaan worden.


+: 238
-: 100
R: 1171
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!+: 528
-: 20
R: 1324
Level 5

Volgens turksvoetbal zijn we in de afgelopen 3 jaar al 6 keer 'akkoord' met visca.


+: 157
-: 0
R: 583
Level 4

Hahahah echt he dit is de 4 keer ofz dat ze dit zeggen


+: 157
-: 0
R: 583
Level 4

En hij had Galatasaray niet geweigerd Galatasaray wilde geen 7 miljoen betalen kom met goed nieuws kill


+: 123
-: 0
R: 369
Level 3

Ik wil Visca echt wel BJK zien spelen. Zullen we hem ooit bij BJK zien spelen? Misschien wel misschien niet. Maar die klote club zal hem nooit overhandigen aan andere club in de Turkse league.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen