'Deze drie clubs zijn serieus in de race voor de handtekening van Daniel Sturridge'

aturs
Op dit moment is aanvaller Sturridge nog 'gewoon' een speler van Liverpool.
Het lijkt echter wel vast te staan dat hij deze winter verkast naar een nieuwe club, hoewel we nog niet weten welke ploeg dat gaat worden. De Turkse media schrijven vandaag dat Sturridge op dit moment eigenlijk maar drie serieuze opties heeft.
 
Volgens het medium Milliyet zijn er maar drie clubs die belangstelling hebben voor Sturridge. Het Turkse Fenerbahce heeft zijn interesse al toegegeven en lijkt alleszins te mikken op een dealtje met de aanvaller, maar krijgt daarbij concurrentie van Leicester City. Ook Inter Milaan, zou nog altijd concrete interesse in Sturridge hebben.
 
Fenerbahce wil de aanvaller huren met optie tot koop. De 29-jarige aanvaller kost naar verluidt ruim 15 miljoen euro.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 238
-: 100
R: 1171
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 78
-: 0
R: 163
Level 3

Nolmuss? :sigh: :sigh:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen