Daily Mail: West Brom verhoogt bod op de Souza naar 15 miljoen euro

adeso
Een zeer opvallende wending in de soap rondom Josep de Souza. Volgens Daily Mail heeft Fenerbahce een akkoord bereikt met West Brom over de transfersom voor de middenvelder.

De Souza leek afgelopen zomer echter op weg naar West Brom, maar zou zelf niet akkoord gegaan zijn met de salariseisen van West Brom. Er is een grote kans dat De Souza in de winterstop vertrekt bij Fenerbahce.
 
West Brom heeft het bod op De Souza verhoogd naar 15 miljoen euro, al lijkt het erop dat Fenerbahce deze niet zal gaan afwijzen.
 
Eerder probeerden de Engelsen het met een bod van 11,5 miljoen euro bij de “Gele Kanaries”.  De beide clubs waren akkoord, maar de Souza vond het salaris te weinig en weigerde het bod van de Engelse club. Met een derde en mogelijk laatste aanbieding hoopt Fenerbahce wel beet te hebben bij West Brom. Meer info volgt..
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 1025
-: 0
R: 2126
Level 5

Ozan op CVM is niet minder dan Souza, nu nog Topal wegsturen en dan zijn we af van die sekSrelatie tussen de CVM's AQ.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen