Daily Mail: 'David Ospina voor 6 miljoen euro naar Fenerbahçe'

apisese
Bijzonder verrassend nieuws uit Londen. Arsenal heeft een akkoord bereikt met Fenerbahçe over de verkoop van David Ospina.
De 28-jarige doelman moet alleen zelf nog rondkomen met de Turkse nummer drie. 
 
Dat meldt Daily Mail. Bronnen bevestigen aan de Engelse media dat beide clubs het eens zijn over de transfer van Ospina, die in Londen nog een verbintenis tot medio 2019 heeft. De Colombiaanse international moet zelf nog wel overeenkomen met de Turkse topclub. De transferwaarde van Ospina is ruim zeven miljoen euro.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (2) 


+: 664
-: 0
R: 1392
Level 5

Hij komt toch niet. Wie vertrouwt de Dail Mail nou?
Dat is dus verre van een betrouwbare bron.
Natuurlijk wil ik wel dat hij komt. Volkan is alweer 36. Tijd om de handschoenen over te dragen.


+: 1264
-: 0
R: 2707
Level 5

Daily Mail is de Fotomac van Engeland, ze proberen van elk gerucht iets groots te maken.

Ik zou Ospina proberen te huren voor een jaar, zijn contract eindigt toch volgend jaar dan kan je gelijk een verlenging aanbieden.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen