Bommelding op vliegtuig Fenerbahçe-supporters

anouls
Een vliegtuig(Anadolu Jet) van Fenerbahçe-supporters werd in het Turkse Malatya aan grond gehouden vanwege een bommelding.

Het toestel dat tussen Malatya en Istanbul moest vliegen werd net voor het opstijgen tegengehouden vanwege een melding over de aanwezigheid van explosieven volgens diverse Turkse media.
 
De melding was vaag. Het ging om een toestel dat op zondagavond naar Istanbul land moest vliegen. Enkel het toestel van Anadolu Jet kwam overeen met de beschrijving.
 
Volgens de medium werd het vliegtuig met 183 passagiers door de politie ontruimd en door honden doorzocht zonder dat er explosieven werden gevonden. Het toestel met Fenerbahce-supporters aan boord mocht met drie uur vertraging vertrekken.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5
+4

14-15 sezonunda oyuncu otobuse silahli saldiri. Diğerki 15-16 sezon Mehmet Topal ile Canere saldiri... bu sene de taraftarlarin uçağina olmayan bomba ihpari...

Ik ben benieuwd


+: 378
-: 10
R: 813
Level 4

Palabiyik is niet op tijd betaald


+: 21
-: 0
R: 133
Level 3

Volgende keer word aanslag op kadikoy na hoeveel keer mislukte dingen gaan jullie nu begrijpen dat fener niet gaat stoppen door zulke dingen :fb: :fb: :tr:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen