Bijna Officieel: 'Van Persie tekent voor 1,5 jaar bij Feyenoord'

avepis
Feyenoord gaat ervan uit dat Robin van Persie terugkeert bij de club waar hij doorbrak. Volgens het AD moet Van Persie alleen nog een medische keuring doorstaan.

De topscorer aller tijden van het Nederlands elftal sluit na het weekeinde aan bij de regerend kampioen. Feyenoord en Fenerbahçe moeten nog wel de laatste plooien rond de transfer gladstrijken. Meer info volgt...
 
Bron: BeinSports
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 2131
-: 0
R: 6974
Level 5

Van persie is een grotere oplichter dan bernie madoff. Dat zegt veel...... ik denk dat alle fener fans aan het feesten zijn nadat hij eindelijk is opgerot.


+: 42
-: 0
R: 189
Level 3

eerlijk is eerlijk size iyi cakti :lol: maar ja je hebt er uiteindelijk niks aan........ als je geen kampioen wordt......


+: 2131
-: 0
R: 6974
Level 5

Wie het laatste lacht, lacht het best.+: 1082
-: 0
R: 2965
Level 5

ik kan niet geloven dat ik dit zeg maar...... gefeliciteerd FB fans,
hebben jullie 1 toeschouwer minder :D
hij deed letterlijk niks en verdiende meer dan Q7 en snijeder AMK

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen