Berke Özer moet nieuwe keeper van Fenerbahçe worden

berke
Fenerbahçe heeft jaren kunnen profiteren met goede keepers zoals Rüstü Recber, Volkan Demirel en Volkan Babacan.
Dit tijdperk lijkt aan zijn einde te komen.  Rüstü Recber is inmiddels met pensioen, Volkan Babacan speelt bij Basaksehir en Volkan Demirel presteert dramatisch en gaat bijna met pensioen. Volkan Demirel was 15 jaar lang de doelman van Fenerbahçe. Om dit probleem op te lossen, wil de Turkse topclub het 17 jarig toptalent Berke Özer overnemen van Altinordu.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (11) 


+: 394
-: 0
R: 728
Level 4

Hopelijk gebeurd dit niet want hij is momenteel een van de grootste talenten ter wereld bij Fenerbahce hoor je binnen 3/4 jaar niks meer van hem.


+: 366
-: 0
R: 1247
Level 5

Hoop dat hij naar Besiktas gaat. Bij ons kan hij Fabri opvolgen.


+: 1214
-: 0
R: 2625
Level 5

Fenerbahce kan totaal niet met talenten omgaan, voor al niet met keepers talenten.

Mert en vooral Babacan zijn de grootste voorbelden, jarenlang stonden ze wissel voor die dikke Volkan.+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5

Volgens mij had die voorzitter van Altinordu al bekend gemaakt dat ze Berke volgend seizoen aan een Engelse club gaan verkopen. Hoe dan ook, voor zijn carriere is het beter om bij Altinordu te blijven of naar het buitenland te gaan. Ik zou hem graag bij ons willen zien, maar we hebben al Utku Yuvakuran. Laten we eerst daar wat van maken.


+: 183
-: 0
R: 328
Level 3

Het zou jammer zijn mocht hij nu al naar England gaan.
Hij is nog maar 17 en daar zorgen ze niet goed voor talenten.
Hij moet voorlopig gewoon elke match spelen vooraleer hij naar een topclub gaat. Misschien zou een eredivisieploeg of duitse ploeg wel beter zijn voor zijn carriere.

Fener zou enkel goed zijn als hij basisspeler is, en daar is het nog te vroeg voor.


+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5

Waarschijnlijk zullen ze hem nog een jaartje of 2 bij Altinordu laten. En anders stippelen ze wel een duidelijk plan voor hem uit, net als bij Enes Ünal het geval was. Verhuren aan een Nederlandse club maakt meestal deel uit van dat plan.


+: 3897
-: 0
R: 5403
Level 5

Er is niks mis met nu naar Engeland gaan, word die tenminste goed heel goed opgeleid.


+: 335
-: 0
R: 574
Level 4
+1

Als Fener interesse toont dan komt Berke sowieso wel, als je al kijkt naar onze huidige keeper, Volkan die bijna met pensioen gaat en Kameni die ook oud is. Berke gaat sowieso zijn kansen krijgen. BJK heeft Fabri al en GS Muslera.


+: 183
-: 0
R: 328
Level 3

Bona Fide
Ik was het traject van Enes vergeten. Hij moet dan wel in zijn contract toevoegen dat hij verhuurd moet worden naar een of andere ploeg.

Als hij naar liverpool gaat, zou hij misschien al na jaar of 2 basis kunnen zijn, mits hij zich goed ontwikkeld. Karius en Mignolet zijn niet bepaald de beste keepers. Chelsea zou slecht zijn, City zou nog goed zijn.


+: 7937
-: 0
R: 10731
Level 5

Ik denk niet dat een club als Liverpool een keeper van 19-20 laat starten. Hij zal sowieso tot zijn 23-24e of op de bank zitten of verhuurd worden, tenzij een Engelse middenmoter hem haalt. We weten natuurlijk nog niet welke club hem gaat kopen, City zou de grootste kandidaat zijn.


+: 183
-: 0
R: 328
Level 3

Dat liverpool een 19 jarige de kans zou geven, geloof ik ook niet. Ik zei dat enkel voor het geval hij op die leeftijd al heel goed is, een niveau donnarumma. Ik weet dat ik een beetje overdrijf.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen