Aziz Yildirim weigert 2,5 miljoen euro salaris aan Van Persie te betalen

azik
Feyenoord wacht op het moment dat Robin van Persie en Fenerbahçe definitief van elkaar verlost zijn en zet dan de deur van de Kuip voor de topscorer aller tijden van Oranje wagenwijd open.

Van Persie heeft het bijna voor elkaar gekregen om het contract met Fener te ontbinden, melden verschillende Turkse media waaronder Sporx. Volgens dat medium is Fenerbahçe de aanvaller nog wel zo'n 2,5 miljoen euro verschuldigd (waarschijnlijk aan salaris). Maar Fenerbahce-voorzitter Aziz Yildirim weigert dat te betalen. Kees Vos, de zaakwaarnemer van Van Persie zou gisteren een gesprek hebben gehad met Aziz Yildirim. Maar daar is nog geen oplossing voor gevonden. 
 
Mocht Feyenoord Van Persie 1,5 miljoen euro betalen is Fenerbahçe bereidt de rest te betalen. Volgens Sporx komt het nieuws over de contractontbinding van Van Persie deze week nog , waarna Feyenoord toe zal slaan.
 
Artikel delen met vrienden:
Reacties (3) 


+: 2312
-: 90
R: 4895
Level 5

Aq kene gibi yapişti gitmiyor


+: 238
-: 100
R: 1171
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 51
-: 0
R: 250
Level 3

Odemeyinde fifaya gitsin klube haciz koysunlar, amq turkiyenin yuzkarasi sikkebahce

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen