Aykut Kocaman schakelt over op 4-4-2-systeem

kocaman2
Fenerbahçe verandert in de eerstvolgende wedstrijd het systeem, van 4-2-3-1 naar 4-4-2.
Één nederlaag en twee gelijkspellen zijn voor trainer Aykut Kocaman aanleiding om af te zien van een speelwijze met één aanvaller. Janssen en Roberto Soldado vormen deze week tegen Alanyaspor samen de tweemansaanval van de hekkensluiter in de Süper Lig. Valbuena,  Josef De Souza, Mehmet Ekici, Giuliano en Nabil Dirar gaan het middenveld vormen. Robin Van Persie en Alper Potuk zijn nog geblesseerd, maar het lijkt erop dat Alper Potuk wel kan meespelen tegen Besiktas.
Artikel delen met vrienden:
Reacties (4) 


+: 1408
-: 0
R: 1861
Level 5
+5

zo weet je dat tv.net de artikelen uit hun duim zuigt. een 4-4-2 met janssen en soldado in de spits. en dan vormen guliano valbuena josef de souza ekici en dirar het middenveld. Zijn wij de enige team in de SL die met 12 spelers mogen spelen?


+: 6177
-: 60
R: 9891
Level 5

Hahahahhaha snapje..


+: 220
-: 0
R: 713
Level 4

Plan BE , nu gaan ze serieus beginnen hoor in mijn optiek kun je beter 4321 of 4231 spelen vanuit de verdediging opbouwen eerst zorgen dat het achterin staat, en die volki kan beter banken aangezien kameni beter is of is die als reserve gehaald+: 2680
-: 0
R: 3288
Level 5

Soldado - Janssen
Valbuena - Ekici - Topal - Alper
Isla - Neto - Skrtel - Dirar
Kameni

Ik zou zo spelen, 1 nummer 8 en 1 nummer 6 op het middenveld naast elkaar, zoals het hoort met twee vleugelspelers met snelheid en twee koekenbakkers voorin, maar dat maakt niet meer uit. Isla moet is als linksbacks geprobeerd worden, zowel Ismail als Hasan zijn drama. Dirar speelt ook rechtsback met Marokko, dus laat hem maar is op rechtsback spelen. Aykut zal wel beter weten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen