“Aykut Kocaman is een lange termijn trainer”

ridvan
Ridvan Dilmen, de geliefde sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.

“Fenerbahçe speelt de afgelopen 4-5 weken heel erg geconcentreerd. Fenerbahçe begon ook heel goed tegen Sivasspor. Sivasspor was volgens mij tactisch niet goed voorbereid op Fenerbahçe. Ze gaven Fenerbahçe veel kansen. Iedereen denkt dat Fenerbahçe defensief voetbal speelt, maar ze hebben vandaag hun 58e doelpunt gescoord. Galatasaray heeft er 63. Fenerbahçe heeft in zijn laatste 3 uitwedstrijden 9 goals gescoord. Aykut Kocaman is een lange termijn trainer. Ik weet niet of het hem gaat lukken om de race goed te eindigen. Na de wedstrijd tegen Osmanlispor is Fenerbahçe anders gaan spelen en sindsdien worden ze elke dag beter.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (1) 


+: 1264
-: 0
R: 2708
Level 5

“Aykut Kocaman is een lange termijn trainer”.

Ja man, vandaar 3 jaar trainer en één kampioen geworden. En dat in zijn eerste jaar.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen