“Als wij van Galatasaray winnen, dan ….”

kocaman1
Aykut Kocaman, de trainer van Fenerbahçe heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Yeni Malatyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.

“Na de nederlagen tegen Besiktas en Alanyaspor hadden wij dringend punten nodig en dat hebben wij vandaag behaald. Even leek het erop dat wij de race hadden verloren, maar dit is nu weer veranderd. De zege tegen Yeni Malatyaspor heeft alles veranderd. Als wij thuis van Galatasaray winnen, dan zal het ons een boost geven om ons doel te bereiken.”
Artikel delen met vrienden:
Reacties (5) 


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

Akhisar* en pes etme Aykut. Ik mag je voetbal niet eens een klein beetje en soms haat ik je echt te veel maar sonuna kadar arkanda olmaliyiz. Sirtlanlara, akbabalara yedirmem. Tot het bittere einde. Sonra da artik Allah kerim...

Makkelijker gezegd dan gedaan...

Herneyse, ik verwacht veel gescheld volgend week:

Fenerbahçe 3 - 1 Galatasaray

:fb: 3 - 1 :gs:


+: 238
-: 100
R: 1171
Level 5

Moderator: Alle reacties van deze gebruiker zijn geblokkeerd, omdat hij 100 of meer strafpunten heeft!


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

BJK gaat Akbilspor opeten+: 21
-: 0
R: 133
Level 3

Endan alsnog als we tegen GS winnen en alle andere maclar worden we geen kampioen, als we alles gaan winnen eindigen we met 74punten maar daarmee worden we geen kampioen vgm gaan we der 3/4winnen en de rest wordt weer een gelijkspel


+: 1785
-: 0
R: 3762
Level 5

Als GS verliest pakken ze ook maar maximaal 77 punten. Vanuitgaande dat BJK nog tegen GS moet en BSK moet ook tegen GS. Niemand gaat alle punten pakken... denk ik... Natuurlijk hoop ik op de volle 74 punten.

Ik zie trouwen niemand dit jaar meer dan 75 punten pakken.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen