Cellino: "Balotelli mag in januari transfervrij vertrekken"


ablokes
De relatie tussen Mario Balotelli en z’n club Brescia is niet goed. Balotelli was voor het duel met AS Roma van buiten de selectie gelaten na ruzie op de training met zijn coach.

"Mario is bedroefd, omdat hij zijn spel niet kan spelen", vertelde voorzitter Cellino op de Italiaanse tv. "Vechten om te overleven in de Serie A vraagt heel wat opofferingen. Misschien dacht hij dat het allemaal wat makkelijker en vlotter zou verlopen."
Cellino beloofde de 29-jarige Balotelli een vrije transfer: "Hij mag in januari de club verlaten. Hij moet kiezen welk pad voor hem op dit moment het beste is."
De Turkse topclub Fenerbahce zou interesse hebben in Mario Balotelli. Althans dat  melden diverse Turkse kranten vandaag.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen