Ersun Yanal: “Er is geen gerechtigheid”


ersunyanaldenkt
Ersun Yanal, de trainer van Fenerbahçe heeft na het duel tegen Göztepe de onderstaande uitspraken gedaan.
“Gerechtigheid zit in voetbal. Als er geen gerechtigheid is, dan is er ook geen voetbal. Veli gaat, Ersun gaat, maar wie moet hiervoor boeten? Maak jullie maar geen zorgen, want wij gaan bepalen hoe de stand in de competitie zal eindigen. Vandaag wil ik het niet over voetbal hebben. Ik wil het niet over fouten hebben die vandaag wel of niet zijn gemaakt. Vandaag is de wedstrijd die Fenerbahçe heeft gespeeld in de geschiedenisboeken opgenomen. Afgelopen week ook. Scoor je een doelpunt, wordt er een lange tijd naar de VAR beelden gekeken. Ze moeten stoppen om met twee maten te meten.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 155
-: 0
R: 259
Level 3

Geen gerechtigdheid? Regel is dat de keeper op de lijn moet staan bij een penalty. Maar blijkbaar vindt fener dat de regels voor hen niet gelden.

Als er sprake van gerechtigdheid zou zijn, dan had Serdar Aziz een rode kaart gekregen toen hij die spits op z’n hoofd trapte.


+: 5735
-: 0
R: 9100
Level 5
+1

twitter.com/.../...

Fener'e gelince gerechtigheid diye birsey kalmiyor+: 664
-: 0
R: 1408
Level 5

We hebben zelf bijna geen aanval opgezet. Meest waardeloze trainer ooit wijst altijd met zijn vinger naar anderen het ligt nooit aan hem zelf. Het jaar dat we kampioen werden kwam ook door veel last minute doelpunten van Kuyt, Webo, Emenike en Sow. Dat had niks te maken met de bijzonder matige kwaliteiten van Ersun.. Zeg het al de hele tijd Ersun Yanal istifa!!!

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen