Vedat Muriç: “Vier banden zijn gescheurd”


amurri
Vedat Muriç heeft na het duel tegen Göztepe de onderstaande uitspraken gedaan over zijn blessure.
“Eigenlijk hoor ik tussen 5 en 6 weken niet te spelen, maar onze medische staff heeft dag en nacht gewerkt om mij sneller beter te maken. Ik heb nog een beetje lichte pijn. Ik wou deze week samen met mijn ploeg spelen. Ik heb gezegd dat ik geen 90 minuten kon spelen. Ondanks dat ik in de laatste 30 minuten speeltijd kreeg, had ik het best zwaar met mijn conditie. Op de plek waar ik geblesseerd ben, heb ik 4 scheuren in de banden. Ik draag een harde blessure bandage. Een assist geven is voor een aanvaller heel erg belangrijk. Wij hebben gelijkgespeeld, ik hoop dat wij dit volgende week herstellen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 56
-: 10
R: 189
Level 3
+1

Vallahi okadarda fenerin hakkini yiyemezsiniz aqqq.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen