De Souza is Fenerbahçe niet vergeten: ''Ik zou ooit wel weer naar de Super Lig terug willen''


afiat
Josef de Souza is nog niet heel lang weg bij Fenerbahce, maar de middenvelder geeft aan graag terug te willen keren naar Turkije. Niet direct, maar wel in de nabije toekomst.

''Dat is misschien wel een beetje uitvergroot, maar ik zou ooit misschien wel weer naar Fenerbahce terug willen'', vertelt De Souza in gesprek met Sporx. ''Voorlopig heb ik het hier in Saudi Arabie nog prima naar mijn zin. Het zou als voetballer kunnen, maar ik zou in de toekomst ook wel graag een jeugdteam willen trainen. Maar, dan moet ik nog wel eerst mijn papieren halen.''

Op dit moment is De Souza zeer tevreden. ''Prima, ik verdien veel geld en ze respecteren me hier ook net als in Turkije. Ik heb niets te klagen.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen