Boateng in Istanbul voor Fenerbahçe


aboeta
Het heeft er alle schijn van dat Jérôme Boateng zijn laatste wedstrijd voor Bayern München heeft gespeeld.

De 31-jarige Duitse verdediger was een paar dagen terug in Istanbul en ging rond de tafel met zaakwaarnemer Mirsad Turkcan. De beide heren hebben onderhandeld over een meerjarig contract. Turkcan is aandeelhouder van het bedrijf Lian waar Boateng onder contract staat.

De verdediger heeft nog een contract in München tot 2021, maar het moet raar lopen wil hij nog een seizoen blijven. Bayern wil dat hij vertrekt.

De Turkse topclub Fenerabahce zou al in gesprek zijn met FC Bayen Munchen om de verdediger voor een jaar te huren van de Duitse topclub. Meer info volgt…
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 229
-: 0
R: 1034
Level 5

Adil Rami vervangen door Boateng

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen