'Leicester City, Crystal Palace en Fulham willen Ozan Tufan gratis overnemen'


oztufan
Volgens diverse Engelse kranten overwegen Leicester City, Crystal Palace en Fulham een bod te doen op Ozan Tufan.
De Engelse clubs wilden aanvankelijk een andere middenvelder halen van West Ham United maar Newcastle United zou de transfer hebben geblokkeerd.

Ozan Tufan zou daardoor volgens Engelse media in beeld komen bij Leicester City Crystal Palace en Fulham. Tufan werd eerder in de transferperiode ook al in verband gebracht met clubs uit Engeland maar tot een transfer kwam het nooit.

Verwacht wordt dat Ozan in de winterstop of eind van het seizoen gaat vertrekken bij Fenerbahce. De middenvelder is medio 2019 transfervrij.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 56
-: 0
R: 189
Level 3

denk maarrrrrrrrrrrr r deze man gaat het worden bij fener. als fb hem verkoopt zou ik zelfs ali koc istifa roepen. deze man moet het een paar jaar doen bij fb. hij kan op rechtsachter middenveld en rechtvoor spelen.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen