'Leicester City verhoogt bod op Zajc naar 7 miljoen euro'


zajco
Miha Zajc heeft na Real Betis en Sampdoria een aanbieding ontvangen van Leicester City.

De Engelse club wil de middenvelder van Fenerbahce komende winter graag inlijven. De Turkse topclub eist 9 miljoen euro.

De 24-jarige aanvallende middenvelder, heeft nog een lopende verbintenis tot medio 2023. Of Zajc openstaat voor de interesse, is niet bekend. De transferwaarde van Zajc bedraagt 6 miljoen euro. Volgens Sporx wil Leicester City meewerken en 7 miljoen euro betalen voor Zajc. Vorige week deed Leicester een bod van 5,5 miljoen euro.

In de zomer transferwindow informeerde ook Hamburger SV en Stuttgart naar de mogelijkheden om de Sloveense international over te nemen. De clubs willen in de winter weer een poging wagen om de middenvelder over te nemen.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen