No Vedat Muriqi, No Party


amuric
2019 is het jaar van Vedat Muriqi.
De 25-jarige Kosovaanse aanvaller van Fenerbahçe scoort namelijk aan de lopende band. Vedat Muriqi heeft in 34 officiële wedstrijden 23 doelpunten gescoord. Zijn transferwaarde is inmiddels gestegen naar 8 miljoen euro, maar Fenerbahçe hoopt hem in de zomer voor 20 miljoen euro te verkopen aan een rijke Europese topclub. Fenerbahçe heeft alle wedstrijden gewonnen waarbij Vedat Muriqi heeft gescoord (de overige wedstrijden niet).

Fenerbahçe: 
Aantal wedstrijden: 11
Aantal doelpunten: 7

Rizespor:
Aantal wedstrijden: 17
Aantal doelpunten: 12

Kosovo:
Aantal wedstrijden: 6
Aantal doelpunten: 4
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 136
-: 10
R: 531
Level 4

Wat het jaar 2019 voor muriq? Gisteren wonnen we met 3-2 van kasimpasa en waarvan 2 doelpunten uit penaltys komt en dan beoordelen dat muric goed is, sorry maar haal die penaltys weg dan kunnen we meten of muric wel graadmeter is. Penaltys tel ik niet mee.


+: 5726
-: 0
R: 9071
Level 5

Als we kampioen worden moet je hem houden voor de CL.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen