Yanal maakt excuses: "Ik ben verantwoordelijk"


aayan
Trainer Ersun Yanal heeft excuses gemaakt voor het zwakke optreden van Fenerbahçe tegen Kasimpasa. De Turkse topclub won wel met 3-2 van Kasimpasa, maar Yanal was alsnog niet tevreden met het spel.

Yanal zag zijn elftal slap spelen tegen Kasimpasa. ,, Ik ben blij met de behaalde drie punten, maar dit was Fenerbahçe-onwaardig spel. We hebben erg slecht gespeeld. Maar ik ben hier wel verantwoordelijk voor en ik ben ook degene die het goed gaat maken,” aldus Yanal.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 55
-: 10
R: 187
Level 3

Wat een slecht team hebben we man.


+: 664
-: 0
R: 1405
Level 5
+1

Deze man moet echt zijn bek houden. Dikke loser dat hij is. Ik zal harder juichen voor zijn ontslag dan dat wij kampioen zouden worden dit jaar. Ik weet niet wat hij en Alper samen doen als zij de kleedkamer deuren sluiten met z’n tweeën.

Ersun Yanal Istifa!!!+: 274
-: 0
R: 460
Level 3

Dit is gewoon de catch phrase geworden van falende trainers. Zeggen ze puur om de supporters kalm te houden. Ze geloven echt niet dat het hun schuld is. Als je zou vragen waarom zouden ze geen antwoord kunnen geven.


+: 299
-: 0
R: 892
Level 4

Zeg al sinds dag 1 dat Yanal niet de persoon is waar FB ver mee komt.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen