Fenerbahçe nieuwe koploper na moeizame winst tegen Kasimpasa


amurri
Fenerbahçe is de trotse nieuwe koploper in Super Lig met 20 punten. De ploeg van trainer Ersun Yanal pakte op eigen veld de winst. 

Fenerbahce had wel moeite met Kasimpasa , maar alsnog een moeizame zege geboekt. De “Gele Kanaries” wonnen met 3-2 van de club uit de Istanbul.

Fenerbahce kwam al vroeg op voorsprong door Vedat Muriqi(p). Kasimpasa zorgde viaAbdul Khalili in de 37e minuut voor de gelijkmaker. Nog voor rust kreeg Fenerbahce weer een strafschop en die werd benut door Muriqi:2-1.

Na rust ging Fenerbahce met het aanvallende, maar soms slordige voetbal verder. Kasimpasa wist in de 56e minuut op gelijke hoogte te komen via Ben Youssef. 

Slechts drie minuten later deed Serdar Aziz Kasimpasa pijn met een kopbal. Fenerbahce won het duel en stijgt door de zege naar 20 punten. De nieuwe koploper van de Super Lig is Fenerbahce.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (15) 


+: 143
-: 0
R: 222
Level 3

3 goals, waarvan 2 penalties.

Fener kan beter Diange kopen, garantie dat hij dit seizoen 50 penalties voor jullie erin schiet.


+: 220
-: 0
R: 1014
Level 5
+2

Blijf jij maar janken+: 136
-: 10
R: 528
Level 4
+1

Ali palabiyik is gewoon oc twee goals van kasimpasa is ofsayt maar.goed 3 punten binnen. Gelukkig van isla af.


+: 724
-: 0
R: 1351
Level 5

Net zoals gs tegen rize dus?

Eerste penalty onterecht, tweede terecht.

Rood voor Kasimpasa kan je over twijfelen, Die van Isla was wel terecht.


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5
+1

Ken jij de regels niet? Toen die 2de penalty werd gegeven ging die speler al te keer en na de penalty ging die klappen heeft hij zijn 2de geel gepakt.


+: 136
-: 10
R: 528
Level 4

Ik zij 3-2 en word Ook 3-2 :D+: 5726
-: 0
R: 9059
Level 5

Hele slechte wedstrijd van ons. Je slechte wedstrijden moet je winnen en dat is gelukkig ook gebeurd vandaag. Uitblinkers waren Muriqi, Zanka, Serdar en Tolga imo.

We waren erg slecht in de omschakeling en in de opbouw. Terwijl als je kijkt naar de Kayseri wedstrijd we juist heel goed waren, maar met 1-0 verloren... Je kan het gemis van Emre en Kruse echt goed voelen. Die twee hebben we zeker nodig of tenminste 1 daarvan. Als de 1 niet speelt moet de ander echt spelen, anders kom je zo in de moeite met opbouwen en omschakelen.

Beide penalties waren terecht, Isla de rode kaart zeker terecht. Gelukkig is Dirar terug en hoeven we Isla nooit meer te zien.

Na de break zit Malatya met Sergen Yalcin op ons te wachten. Word een super moeilijke wedstrijd. Hopelijk word dat 1 van onze betere waarin we dit keer wel onze kansen kunnen afmaken.


+: 8766
-: 0
R: 7806
Level 5

Lekker gewonnen jongens haters mogen haten :yeah:


+: 514
-: 0
R: 1308
Level 5

Waarom is sergen voor de wedstrijd van s.ike bahce geschorst?


+: 1605
-: 0
R: 3536
Level 5

Ik ben blij met de 3 punten.
Maar tegen Kasimpasa thuis met moeite 3-2 winnen waarvan 2 penalty's zijn gegeven. Dat is echt schandalig en ik ben bloedserieus. Ik keek rond minuut 75 en ik zie Jailson op het middenveld :facpal: .+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5
+1

Ik dacht ik heb niks te doen, ik ga es ff zitten voor deze wedstrijd maar het werd weer eens een 1 man show van Ali Palabiyik tijdens een wedstrijd van Fener..

Hij geeft eerst al een hele makkelijke penalty als Ozan zich laat vallen.. ja hij werd licht geraakt maar dat is toch geen reden om zo te duiken.

Daarna komt Kasimpasa terug maar geeft ie weer een pingel, bij nader inzien wel terecht.. maar hoe makkelijk hij daarna Kasimpasa 2e geel heeft is triest..

Fener bakt er voetballend weinig van tegen een matig ploegje als Kasimpasa, die met 10 tegen 11 nog kansen creeert en ook gelijk maakt.. na de 3-2 geeft Palabiyik dan weer belachelijk rood aan Isla..

Kortom, Motm Palabiyik.

Als ik dit Fener zie voetballen, en we hebben Gs al gezien dan zijn wij qua voetbal zeker niet kansloos voor de titel maar we weten allemaal dat die niet op voetbal wordt beslist..


+: 1605
-: 0
R: 3536
Level 5
+2

Oglum Braga koydu sizi hala konusuyon, 0 punten in EL utanın tövbe tövbe rezalet takimsiniz bide sampiyonluk diyon ne ictin gece gece banada var kafa bulayım.


+: 136
-: 10
R: 528
Level 4

Bro Ali Palabiyik floot allebei super slecht , echt een onvoorspelbare scheids.


+: 3321
-: 10
R: 9040
Level 5

Als je goed leest zeg ik dat toch ook?

Maar het begint met die snelle penalty van Ozan..

Penalty moet overduidelijk zijn anders moet je m niet geven, maar bij ons zijn ze alleen maar bezig met penaltys


+: 24
-: 0
R: 116
Level 3

Pffff ze willen siikebahce wel kapmioen maken zeg. Kasimpasa hakki yenildi. [****] ne bilsin kul hakini

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen