“Hierbij wil ik de groeten doen aan iedereen die beweert dat .....”


ersunyanal
Ersun Yanal, de trainer van Fenerbahçe heeft na de verloren wedstrijd tegen Kayserispor de onderstaande uitspraken gedaan.
“Alle statistieken zijn in het voordeel voor ons, alleen de uitslag niet. Er is maar 1 verantwoordelijke hiervoor en dat ben ik. Wij hadden onze laatste twee uitwedstrijden gewonnen. Onze supporters moet absoluut niet onzeker worden, want wij zijn sterk genoeg om hier overheen te komen. Hierbij wil ik de groeten doen aan iedereen die beweert dat Fenerbahçe met hulp kampioen zal worden. Als wij aan het einde van het seizoen kijken, zal iedereen achter ons eindigen.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 274
-: 0
R: 454
Level 3

Ah, duidelijk. Dit was dus het 'kijk we worden niet geholpen' potje. Best wel slim ook tegen de hekkensluiter.


+: 1890
-: 0
R: 4169
Level 5
+6

Ja toch, Galatasaray heeft daar meerdere van elk seizoen. Alleen jij kan dat niet in zien, omdat de ‘liefde’ voor je club groter is dan objectiviteit.+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

+: 724
-: 0
R: 1355
Level 5
+1

En dat uitgerekend op de plek waar Mustafa Ogretmenoglu heeft toegeslagen voor gs...


+: 5726
-: 0
R: 9066
Level 5

We hebben zeker niet verloren door de scheids. We hadden gewoon moeten scoren, 1x offside, 2/3x paal. Maar je kan ook gewoon normaal blijven doen, want twee van onze penalties zijn niet gegeven. Hoor je Ersun of Ali Koc daarover huilen net zoals F.T en M.C?

En wie is Tugay Kaan Numanoglu? Waarom krijgt hij de VAR functie bij deze wedstrijd?


+: 5361
-: 0
R: 6582
Level 5

Tel je die penalty van Kayserispor en rode kaart voor je keeper niet mee? En hoe de fock krijgen jullie twee penalties?+: 5726
-: 0
R: 9066
Level 5
+1

Wat Altay deed moest ook bestraft worden. 100% rood. Daarnaast had Kayseri 20 overtredingen met 1 gele kaart. Schandalig.


+: 514
-: 0
R: 1309
Level 5

Huhhhh? Kayseri werd juist benadeeld :facpal:


+: 136
-: 10
R: 529
Level 4

Hier bij wil ik aan jou groeten ersun met je rodrques en muric.


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Dat er nog Fraudesaray boys durven praten..

Als je kijkt voor wat voor shtt Gs afgelopen vrijdag weer een penalty kreeg en je gaat de situaties vandaag bekijken dan is het weer duidelijk waarom Arda Kardesler deze game heeft gekregen..

Vergeleken met die van Gs had Fener hier 2 pingels moeten krijgen..

De VAR was nergens te bekennen, ook niet bij de knie van Altay overigens..+: 1
-: 0
R: 79
Level 2

fenerliyim ama ersun yanalin bir hastaligi var.
sampiyon galatasaray (babamiz).

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen