Ali Koç: "Kan nog steeds niet geloven hoe wij Merih Demiral hebben laten gaan"


amje
Fenerbahçe-voorzitter Ali Koç maakte donderdagavond interessante uitspraken tegenover BeinSports. De ervaren zakenman maakte duidelijk hoe Merih Demiral uit de handen van Fenerbahce is ontsnapt.

“We hebben onderzocht waarom we Merih hebben laten gaan. Hij zat in de U21-ploeg en werd kampioen. In die tijd was Vitor Pereira coach en vond Merih Demiral niet goed genoeg voor de A-selectie. Dit is een groot probleem, dit kan geen toeval zijn. In het verleden hebben wij dit ook gedaan. Merih is nu miljoenen waard bij Juventus.

“Ik hoop dat we dit soort fouten niet weer gaan maken. Ondanks alles zal Fenerbahce beter zijn en zullen we vooruitgang boeken,” aldus Ali Koc.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 6
-: 0
R: 19
Level 1
+1

In het verleden? Op dit moment wordt Jong Oranje-internat ional Ferdi Kadioglu ook iedere wedstrijd op de bank of op de tribune gezet. Dus blijkbaar is er niet veel veranderd sinds Merih is vertrokken.


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5

Je reactie is genoeg verder kan ik niks bij toevoegen.+: 125
-: 0
R: 355
Level 3
+1

ferdi gaat wss tegen kayseri meedoen ferdi speelt wel gewoon hoor maar niet voor het A team maar voor u19 hij was niet bij de beker wedstrijd want hij had rood gekregen bij u19


+: 756
-: 20
R: 1618
Level 5

Als Ferdi slim is gaat hij terug naar Nederland, lekker voetballen.


+: 125
-: 0
R: 355
Level 3
+1

lees jij nooit het nieuws ofzo

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen