Ali Koç: "In de winterstop willen we 2 of 3 transfers verrichten"


alikoz
Fenerbahce-voorzitter Ali Koc kijkt ernaar uit om 2019 goed af te sluiten en 2020 te beginnen met enkele nieuwe transfers. Althans dat maakte Ali Koc donderdagavond zelf bekend tegenover BeinSports.

De voorzitter ziet potentie in de huidige selectie van de club, maar denkt ook aan enkele versterkingen in de winterstop.

"In het huidige team zie ik mogelijkheden", aldus Ali Koc tegenover BeinSports. "Ik wil de ploeg langzaam naar een hoger niveau tillen, zodat we uiteindelijk weer kampioen kunnen worden.

"Wij hebben een geweldige trainer en een sterk elftal gecreëerd. Ik denk dat we 2 of 3 transfers gaan verrichten in de winterstop om het elftal sterker te maken"
Artikel delen met vrienden:


Reacties (5) 


+: 3
-: 0
R: 8
Nieuw

Ik hoop dat ze deze spelers halen

Kolarov : 4M
Irfan : ekici + zajc
Visca : alper + 5
Ahmed musa transfervrij


+: 125
-: 0
R: 355
Level 3

musa komt wss op huurbasis
kolarov gaat niet lukken
visca en iran can kan wel lukken+: 3
-: 0
R: 8
Nieuw

Ik wil als eerst een linksback dat is denk ik het belangrijkste kolarov is echt inform nu als we hem kunnen krijgen voor een goed prijsje zijn we hoogwss kampioen en we moeten ons middenveld ook ff opruimen zajc alper en ekici weg voor visca en irfan


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5

Ook direct afscheid nemen van Alper Kopuk, Deniz Türüç, Mehmet Ekici, Murat Sağlam en Adil Rami.


+: 125
-: 0
R: 355
Level 3

hoezo saglam

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen