Kadioglu: "In Turkije sta je dagelijks met topspelers op het veld! Niveau is anders dan in Nederland!"


aferioz
Ferdi Kadioglu maakte vorig jaar zomer de overstap van NEC naar Fenerbahçe, maar klaagt nog steeds over speelminuten.

Dit seizoen begon beter met vier invalbeurten in de Süper Lig, maar inmiddels wacht de aanvallende middenvelder alweer een maand op speelminuten. Spijt van zijn keuze heeft hij nog niet.

'Nee, ik heb totaal geen spijt, zegt Kadioglu in een interview met Nederlandse media. 'Uiteraard had ik meer minuten willen maken, maar ik heb me tegelijkertijd ook ontwikkeld. Ik ben sterker geworden, volwassener bovendien. Ook heb ik voetballend stappen gemaakt. Vergeet niet dat je in Turkije dagelijks met topspelers op het veld staat. Het is een heel ander niveau dan bij NEC.'
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen