'Fenerbahçe krijgt concurrentie van Inter en DC United'


amirek
Arsenal overweegt Mesut Özil in januari van de hand te doen.
Naast Fenerbahce hebben Internazionale en DC United zinnen gezet op de Duitse spelmaker, die manager Unai Emery van The Gunners nog niet heeft kunnen overtuigen. Dat meldt althans The Sun.

Volgens de boulevarkrant kan Özil wel eens op huurbasis naar Turkije, Italië of Amerika vertrekken. Het geduld van Arsenal raakt namelijk op en de middenvelder drukt met een salaris van bijna 450.000 euro per week zwaar op de begroting.

De zaakwaarnemer van Özil vliegt vermoedelijk komende week naar Turkije, Italië en Amerika om een deal te bespreken met de geïnteresseerde clubs.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Yigidim, sen Inter'e git. Intere git ve Juventus'u becer. O gancik taraftarlar kudursun.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen