'Fenerbahçe legt Basaksehir spelersruil voor, ruil tussen Ekici, Zajc plus 2 miljoen voor Irfan Can'


irffe
Fenerbahce en Medipol Basaksehir hebben grote plannen.

De Turkse topclub wil Mehmet EKici en Miha Zajc ruilen tegen de 24-jarige middenvelder Irfan Can Kahveci. Naast de transfer wil de topclub ook nog een geldbedrag neerleggen van 2 miljoen euro.

Volgens diverse Turkse media zou Medipol Basaksehir 10 miljoen euro vragen voor Irfan Can Kaheveci en dat is voor Fenerbahce teveel geld. Met deze constructie hoopt Fenerbahce Basaksehir te kunnen verleiden de transfersom naar beneden te halen. Hoe Basaksehir hier tegenover staat, is niet bekend. 

Volgens laatste berichten zou Medipol Basaksehir het bedrag van 2 miljoen euro plus twee spelers accepteren.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 664
-: 0
R: 1405
Level 5

Toen deze gozer bij Genclerbirligi zat zei ik al dat we hem moesten kopen. Maar die slaapkoppen van ons bestuur gingen liever voor spelers als Ekici de laatste jaren. Nu betaal je veel meer voor zulke spelers we hebben de boot allang gemist.


+: 499
-: 0
R: 1824
Level 5

Irfan moet lekker naar europa hij heeft hier niks te zoeken meer, Bij een europese club kan hij groeien en beter worden en dat is ook belangrijk voor her EK+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Zajc + Ekici voor Irfan. Niet meer.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen