'Fenerbahçe in gesprek met Arsenal om Mesut Özil'


weow
De kans bestaat dat Mesut Özil in de winterstop voor Fenerbahçe speelt.

Dat weet de Engelse media te melden. De Duitse Turk komt momenteel uit voor Arsenal, maar heeft er nooit een geheim van gemaakt om ooit voor Fener te voetballen. Volgens het Britse medium heeft de spelmaker al contact gehad met de Turkse topclub. 

The Sun meldt dat Mesut problemen heeft met Arsenal trainer Unai Emery en dat beide heren weer een hevige discussie hebben gehad. Özil krijgt geen speelminuten en mag op huurbasis vertrekken in de winterstop.

Özil zou graag in de toekomst uit willen komen voor Fenerbahçe. Engelse media meldt in het artikel dat de middenvelder van Arsenal al een gesprek heeft gehad met Fenerbahce sportief directeur Damien Comolli en voorzitter Ali Koc. Dat zou hebben plaatsgevonden tijdens het meest recente bezoek van Özil aan Istanbul. Dat was enkele dagen geleden waarbij Mesut samen met zijn vrouw ook bij de opnames aanwezig waren van de Turkse serie ‘Dirilis Ertugrul’
 
Hij heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij fan van de club is. Afgelopen juli zei Özil nog het volgende: 'In de toekomst wil ik het Fenerbahçe shirt dragen, dat zou een enorme eer zijn. Iedereen weet dat ik een Fener-fan ben.'

Naast Fenerbahce zou ook Manchester United in de race zijn voor Mesut Ozil.




Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 2
-: 0
R: 10
Nieuw

Als ze hem binnen kunnen halen zou het een goede vervanger zijn voor Emre B volgend seizoen.
Zonder sponsor lastig..


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5

Mesut Özil is een prima voetballer en mag van mij part direct komen bij Fener. Hij zal absoluut een aanwinst zijn. Alleen is hij geen leider die Emre wel is.



+: 297
-: 0
R: 529
Level 4

Zonder Champions League NIET halen. Geen idee of jullie het weten maar vorige jaar hebben we 205 miljoen TL verlies gedraaid. Shirtverkoop gaat de kosten van Ozil ook niet dekken. Middenvelders zijn tevens in overvol.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen