Zaakwaarnemer onthult: 'Fenerbahçe heeft aanbiedingen van 15 miljoen ontvangen'


aduyd
Fenerbahce is er veel aan gelegen om Vedat Muriqi te behouden. Volgens de zaakwaarnemer van de 25-jarige aanvaller heeft de Turkse topclub twee enorme aanbiedingen afgeslagen.

"Fenerbahce heeft twee aanbiedingen van 15 miljoen euro voor Muriqi ontvangen, maar de club heeft ze afgeslagen. Hij heeft een veelbelovende toekomst", vertelt belangenbehartiger Deniz Uysal. "De biedingen kwamen uit Engeland en Italie, dat zijn ook de landen waar Muriqi graag wil spelen."

Volgens Uysal hadden de clubs zelfs nog verder willen gaan, wie weet in de winterstop. "Maar het is moeilijk om zo'n speler kwijt te raken. Hij kan op veel verschillende posities uit de voeten: aan de zijkant, als valse nummer negen, als spelmaker, als spits en als aanvallende middenvelder. Hij heeft een geweldig spelinzicht."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 5726
-: 0
R: 9065
Level 5

Sampiyonlar liginde lazim bu

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen