Rıdvan Dilmen: “Het systeem van Fenerbahçe begint te draaien”


ridvan
Rıdvan Dilmen, sportcommentator van NTV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“In het contract van Max Kruse staat niet dat hij elke wedstrijd moet spelen. Veel spelers hebben dit niet. Max Kruse kan niet spelen bij de huidige Fenerbahçe. Kruse kan niet op de plaats van Moses spelen, op het middenveld kan hij niet spelen, maar alleen als schaduwspits. Hij kan Ozan-Emre-Gustavo ook niet vervangen. Zowel tactisch als individueel. Je hebt hier ook nog Tolga. Kruse is de komende 2-3 weken geblesseerd. Hij is een belangrijke speler, maar het systeem van Fenerbahçe begint te draaien en is hij vanaf nu een alternatieve speler.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (7) 


+: 143
-: 0
R: 224
Level 3
+1

Tactiek met 3 penalty’s in 15 min, scoren uit onverdiende corners etc. werkt prima dankij de donaties uit Pennsylvania.


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5

Ağla hüngür hüngür+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5

Bjk nasil koydu ama, zeaahahaaha.


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5

Letterlijk autist. 3 rode kaarten en een penalty ben je ook vergeten.

Hedefbirmilyonp enalti.


+: 514
-: 0
R: 1309
Level 5

Ja als je de scheids mee hebt dan begint je systeem te werken ja... firat aydinus en buyuk transfer bu sezon


+: 8766
-: 0
R: 7807
Level 5
+1

Tabiii top oynayamiyorsunu z, sonra baskalarina iftira. Siz önce kendinizi toparlanin Fransizlar.+: 15
-: 10
R: 27
Level 1

Emre Kruse en Ozan zijn eigenlijk beest op het middenveld. Gustavo vind ik eigenlijk een domme transfer alhoewel die goed presteert. Kruse zorgt voor lekkere passes en die versnelt de counters. Als die terug is wordt het moeilijk voor Ersun. Ik denk dat Ozan dan zal banken wat heel spijtig zou zijn. Ozan is fking snel geworden en speelt gewoon recht naar het doel en zijn verdedigende acties zijn ook lekker

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen