Gustavo: "Ik ben hier niet als toerist"


afr
Het voelt erg goed om nu speler van Fenerbahce te zijn, ik was toe aan deze stap', vertelt Gustavo na het 5-1 gewonnen duel tegen Konyaspor. 

'Ik hou ervan om dingen te creëren in het veld en andere spelers in staat te stellen om te scoren', verklaart de Luiz Gustavo zijn speelstijl. 'Daarnaast pik ik af en toe zelf een doelpunt mee. Vandaag heb ik gescoord en dat gaf me een goed gevoel. Ik hou van voetbal en heb de mentaliteit dat ik elke wedstrijd koste wat kost wil winnen.'

'Ik moet geduldig zijn, maar aan de andere kant ben ik niet als toerist hier naar toe gekomen. Ik ben ambitieus en wil laten zien wat ik kan,” aldus Gustavo.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 5726
-: 0
R: 9065
Level 5

Best 6 million spend


+: 220
-: 0
R: 1016
Level 5

Gustavo is een prima speler en strijdt altijd voor de bal. Tot nu toe dus zeer content met hem.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen