"Emre Belözoğlu heeft alle transfers verricht bij Fenerbahçe"


sinanengin
Sinan Engin, sportcommentator van Beyaz TV heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
"Emre Belözoğlu heeft alle transfers verricht bij Fenerbahçe. Hij heeft bepaalde welke spelers Fenerbahçe nodig had. Hij wou Rodrigues en Gustavo heel erg. Buiten het veld is Ersun Yanal de trainer van het team, maar op het veld is de trainer Emre Belözoğlu. Als Emre Belözoğlu speelt, speelt Fenerbahçe heel anders. Başakşehir mist Emre heel erg. Als je Belhanda vervangt met Emre, zullen wij een totaal andere Galatasaray gaan zien. Wij zien dat Ozan Tufan naast Emre richting de top gaat. Hij krijgt instructies van Emre op het veld. Op dit moment is Fenerbahçe bijna compleet, ze moeten wel in elke wedstrijd heel vroeg scoren, anders kan dit voor problemen leiden. Ik zie Fenerbahçe en Trabzonspor een paar stappen voor in de race om het kampioenschap. Galatasaray heeft hele goede spelers, maar ze spelen niet zo goed als Fenerbahçe en Trabzonspor."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 5726
-: 0
R: 9065
Level 5
+1

Hij heeft sowieso een zware steam bij Fenerbahce en dat is geen geheim of verrassing. Ersun accepteert het, Ali Koc accepteert het. Taraftar accepteert het. Plus inderdaad, Ozan word alleen maar beter, heeft zich goed herpakt en met iemand als Emre waar je naast kan spelen en veel van kan leren is alleen maar beter.

Als Garry en Moses fit blijven en met de terugkeer van Kruse op nummer 10. Daarnaast is Gustavo de beste transfer van de lig dit seizoen.


+: 274
-: 0
R: 454
Level 3

Ik denk dat Nzonzi vrijwel gratis voor 2 jaar toch een stukje indrukwekkender is.+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5

39 jarige Emre B heeft 1 doelpunt en 3 assists.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen