"Wij hebben een signaal afgegeven aan onze supporters"


ersunyanalknipoogt
Ersun Yanal, de trainer van Fenerbahçe heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Konyaspor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Wij wisten dat wij tegen een ploeg zouden spelen die een stugge verdediging had en hard speelde. Nu de geblesseerde spelers terug zijn gekeerd, hebben wij laten zien hoe goed en snel wij hebben gespeeld. Vooral na de terugkeer van onze vleugelspelers. Wij hebben een signaal afgegeven aan onze supporters. Onze supporters zullen na dit bericht ons veel beter steunen. Ozan Tufan is een belangrijke spelers in het Turks voetbal. Hij zal zijn verloren jaren weer inhalen en gaat de goede kant op."
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen