Fenerbahçe scoort 5 keer en stijgt naar tweede plaats, Rodrigues man of the match


refg
Fenerbahce heeft zaterdagavond eenvoudig afgerekend met middenmoter Konyaspor: 5-1.

Fenerbahce begon fel en kon al na vijf minuten spelen op voorsprong komen via Vedat Muriqi, maar zijn knal spatte op de lat. In de elfde minuut was het dan toch raak en Rodrigues opende de score:1-0. Drie minuten later de tweede treffer via verdediger Zanka gekomen.

Konyaspor mocht kort daarna even hopen wegens een eigen goal van Serder Aziz, maar omdat Ozan Tufan na nog geen half uur de stand naar 3-1 had getild, was het duel al gespeeld.

In de tweede helft was het weer Fenerbahce die de wedstrijd domineerde. Luiz Gustavo scoorde in de 78e minuut de 4-1 en Vedat Muriqi de 5-1 in de 82e minuut. Rodrigues was the man of the match met 1 goal en 1 assist.

De Turkse topclub uit Istanbul staat na negen duels op de tweede plaats in de Süper Lig.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (11) 


+: 662
-: 10
R: 1084
Level 5

Heerlijke wedstrijd iedereen is Fener waardig, alleen HAK was beetje slecht maar toch wel redelijk, komt door zijn lange blessure, Zanka blijft Fener onwaardig, en Isla, traag, 0 assists, 0 goals, 0 rendement te oud.

Ozan Tufan speelde beter dan Kruse speelt.
En Sadik verdient een basis ipv Aziz.
Mozes blijft een zeer belangrijke schakel aan de rechterkant, wordt grote probleem als hij weg gaat of weer geblesseerd raakt.

Lekker sponsor Mutfak business holding Konyaspor co & partners wegggeveegd.

Volgende week tegen Istikbal Mobilya Kayserispor BV spelen.


+: 1605
-: 0
R: 3536
Level 5
+1

Lekker gedaan FB, :yeah: :yeah: .
Wanneer team in vorm geraakt, Kruse en Dirar terug zijn, zie ik ons ver komen dit jaar.

Aykut Kocamana çakmak bi ayri zevk. Kosu mesafesi ve pas oyunun felsefesine girsin bu.+: 2765
-: 0
R: 10599
Level 5

Kampioenschap gaat tussen fener en trabzon. Ik persoonlijk vind het voetbal van trabzonspor aantrekkelijker , maar het zou me niet verbazen als ze punten zouden verliezen omwille van de europa league. Ze hebben een geweldige elftal, maar te weinig spelers op de bank die het verschil kan maken.

Wie in de winterperiode sterke transfers maakt. Gaat denk ik kampioen worden!


+: 274
-: 0
R: 454
Level 3

Wat een impulsieve reactie weer. Wij doen verrassend genoeg nooit mee als er zo vroeg voorspellingen worden gemaakt. Maar goed als je in oktober al zulke uitspraken maakt valt er weinig serieus te nemen.


+: 2765
-: 0
R: 10599
Level 5
+1

Misschien omdat jullie ook niks te zoeken hebben om het kampioenschap, maar dankzij vieze fratsen altijd mee doen op het einde.... ooit aan gedacht?


+: 1209
-: 10
R: 2304
Level 5

Dit is dus een schoolvoorbeeld van niet tegen je verlies kunnen. Wie zou ons dan moeten beconcurreren, dat wij enkel met vieze fratsen kampioen kunnen worden? Jullie, die in eigen huis worden gebald tegen Braga? Fener dat streed tegen degradatie? Basaksehir met een imbeciel als trainer die nu bij jullie zit?+: 2765
-: 0
R: 10599
Level 5

Niet tegen je verlies kunnen... Wat een fantastische tegenargument.

Jongen als er fatsoenlijk en rechtvaardig gefloten werd, dan was basaksehir simpel kampioen geworden! Maar nee jullie werden in de laatste weken zo hard geholpen dat jullie kampioen zijn bekroond. Dat noem ik geen echte kampioen!

Wie zou ons dan moeten beconcurreren.. .. Zegt de ploeg die geen doelpunt heeft gescoord in de champions league?


+: 274
-: 0
R: 454
Level 3

@BJK-Q7

Heb ik ooit gedacht aan een complottheorie? Heb jij misschien ooit gedacht aan de keiharde realiteit? Misschien moest Basaksehir gewoon meer dan 68 punten halen. Of is dat te veel gevraagd van een kampioen? Misschien moest Avci niet de laatste weken alles verliezen. Of klinkt dat niet iets als wat die geniale trainer van jullie zou doen?

Liever 0 scoren tegen Real dan 5 incasseren zoals Fener. Wat PSG zou doen wil ik niet eens aan denken. Ik zeg niet dat we keiharde favoriet zijn, maar ons helemaal niet noemen is pure jaloezie. Elk seizoen hetzelfde verhaal. Kudurun.


+: 2
-: 0
R: 23
Level 1
Ama

Enge klapper gemaakt met toto.. iedereen weet dat aykut languit zijn benen spreidt voor fener elk jaar weer. Begon al dat Ertugrul zou keepen vandaag ipv Kirintili die overduidelijk expres een rode kaart pakte. Turkse voetbal is smerig en gelukkig zag k zo een uitslag al aankomen en heb ik mn geld ermee gemaakt... 1500 euro hayirli olsun bana


+: 8766
-: 0
R: 7807
Level 5

[****]git cinconlu ga ergens anders huilen.+: 299
-: 0
R: 892
Level 4

Volgens mij heeft FB er 6 gescoord, alleen is de eindstand 5-1...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen