Ferdi Kadioglu kondigt vertrek aan, trainer Yanal neemt hem niet mee naar Denizli


aferido
In de zomer van 2018 verruilde Ferdi Kadioglu NEC voor Fenerbahçe, maar in Turkije heeft de middenvelder zich vooralsnog weinig mogen laten gelden.

Verschillende clubs lonkten naar de middenvelder van NEC, waaronder Feyenoord en AZ, maar het was Fenerbahçe die de strijd won en voor 1,4 euro miljoen euro de jeugdinternational strikte.

Kadioglu is niet tevreden met zijn rol op het tweede plan bij de club en op korte termijn, zo geeft hij aan en binnenkort gaat hij in gesprek met de clubleiding om te kijken wat de mogelijkheden zijn. 

Kadioglu is niet geblesseerd en traint dagelijks met de groep. Trainer Ersun Yanal zou hem niet naar Denizli hebben meegenomen omdat hij duidelijk heeft gemaakt dat hij wil vertrekken bij Fenerbahce.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (6) 


+: 5041
-: 0
R: 9708
Level 5

adam hakli amq. Gel Besiktasta oyna kocum.


+: 5726
-: 0
R: 9065
Level 5

Schandalig hoe hij niet speelt.+: 488
-: 0
R: 1083
Level 5

Allah belani versin Ersuna Yanal.

Je hebt een parel in je hand maar gebruikt hem niet, speelt liever met voetballers die niet eens op die positie thuis hoort


+: 3322
-: 10
R: 9046
Level 5

Groot gelijk..

In Tr verkrachten we alle talenten.. Kijk maar hoe blind ze waren bij Demiral..

Bjk die 5 ton te veel vond voor Cengiz en Caglar.. Sizin scout ekipinizi skyem


+: 514
-: 0
R: 1309
Level 5

Groot gelijk heeft die een speler als tolga staat daar en als wissel turuc, dan zou ik het ook weten.


+: 756
-: 20
R: 1618
Level 5

Yönetim istifa.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen