Emre speelt al weken met gebroken ribben: "Wilde tegen Denizlispor spelen"


akbuh
Fenerbahce-aanvoerder Emre Belozoglu voetbalt al bijna twee weken met gebroken ribben, onthulde coach Ersun Yanal tijdens de persconferentie van zondagavond. 

De centrale middenvelder van Fenerbahce verliet na 65 minuten het veld wegens zijn klachten.

"Emre speelt al een aantal weken met twee gebroken ribben", licht Ersun Yanal toe, geciteerd door Turkse pers. "Emre wilde tegen Denizlispor spelen en dat is hem uiteindelijk gelukt. Nu krijgt hij even rust,” aldus Yanal.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (3) 


+: 5726
-: 0
R: 9065
Level 5

Bu adam neden gönderildi? Bosu bosuna neden Emre'siz gecirdik bu sezonlari


+: 11516
-: 0
R: 11710
Level 5

Door Aziz yildirim en de media, hij was volgens mij 34 en wilde 3 jarig contract maar Fener wilde liever 1 jarig contract aanbieden, conclusie die man heeft nog 5 jaar langer gespeeld.+: 299
-: 0
R: 892
Level 4

Beleid van Aziz was toch troep... Het begon toen ze Zico hadden ontslagen, daarna ging het alleen maar bergafwaarts. Ze hadden Zico nooit moeten ontslaan. NU met Ersun heb ik er ook geen vertrouwen in. Kerel denkt dat hij Fifa aan het spelen is iedere keer andere opstelling.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen