Deniz Türüç: "Soms speel je goed, soms slecht"


denizturuc
Deniz Türüç, de vleugelspeler van Fenerbahçe heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Denizlispor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Tegen het einde van de tweede helft hebben wij onnodige tegendoelpunt gekregen. Daarna werd het 2-1. De tegenstander begon daarna beter te spelen. Ondanks alles, 3 punten waren de belangrijkste. Soms speel je goed, soms slecht. Sommige wedstrijden moet je gewoon winnen. Wij willen een reeks zeges behalen. Wij willen nadat wij de top hebben bereikt, kampioen worden. Het is een lange marathon. Het zal niet gemakkelijk worden."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (4) 


+: 115
-: 0
R: 568
Level 4

Maakt niet uit, soms moet je ook winnen als je slecht speelt. Elke punt telt.


+: 1605
-: 0
R: 3536
Level 5

Jij speelt tot nu altijd slecht, leer voetballen. Een middenvelder zoals Ozan Tufan is zelfs beter op jouw positie.+: 2735
-: 0
R: 3457
Level 5

Het lijkt wel alsof Turuc altijd vastloopt zodra hij de bal krijgt. Ik heb letterlijk niet 1x gezien dat hij een man heeft gepasseerd of via de zijkant met snelheid heeft gedribbeld en een voorzet heeft gegeven. Dan vraag ik mij af, wat doet zo'n speler bij FB in de basis en bij Mili Takim?

Dit wordt gewoon onze nieuwe Sezer Öztürk / Alper Potuk.


+: 220
-: 0
R: 1017
Level 5

Türüç ontwikkelt zich niet, zie hem ook niet heel lang bij Fener spelen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen