"Dit seizoen hebben wij 7 tegendoelpunten gekregen door persoonlijke fouten"


ersunyanal
Ersun Yanal, de trainer van Fenerbahçe heeft na de gewonnen wedstrijd tegen Denizlispor de onderstaande uitspraken gedaan.
"Dit seizoen hebben wij 7 tegendoelpunten gekregen door persoonlijke fouten. De uitwedstrijden zullen dit seizoen moeilijk gaan verlopen. Ons team is een team geworden die systematisch goed begint te spelen en reactie kan geven. Wij proberen onze a-spelers naar een hoger level te tillen. Emre Belözoğlu is een belangrijke speler van Fenerbahçe. Hij was geblesseerd, maar toch heeft hij meegedaan. Hij is een speler die men als voorbeeld moet nemen. Hij is een ware leider op het veld. Ik hoop dat hij nog een lange tijd mee kan spelen."
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 115
-: 0
R: 568
Level 4

Ik had wel meer verwacht van Ersun Yanal. Als hij volgend jaar wil blijven bij Fenerbahçe, moet hij het team veel beter dan dit laten presteren.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen