Mesut Özil: "Ik heb een contract tot de zomer van 2021"


oozkiz
Mesut Özil laat zich niet wegjagen bij Arsenal. 

De Duitser speelde dit seizoen nog maar 142 minuten in het shirt van Arsenal, maar peinst ondanks de vele kritiek en geringe speeltijd niet over een vertrek.

"Ik heb een contract tot de zomer van 2021. Tot die tijd blijf ik", zegt Özil tegen The Athletic. "Toen ik mijn nieuwe contract tekende heb ik daar heel goed over nagedacht. Ik zei dat het een van mijn belangrijkste beslissingen uit mijn carrière was. Ik wilde niet één of twee jaar blijven, maar mijn toekomst verbinden aan Arsenal. De club wilde dat ook."
Özil zat dit seizoen zelfs al een paar keer op de tribune. Unai Emery vindt dat andere spelers het meer verdienen dan de 31-jarige spelmaker. "Zoals nu kun je moeilijke tijden beleven, maar dat is geen reden om weg te lopen. Dat ga ik ook niet doen. Ik ben hier tot minstens 2021", verzekert Özil.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 8
-: 0
R: 80
Level 2

Voor zoveel geld, zou ik ook niet weggaan.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen