Fenerbahçe wil verlengen met Hasan Ali, Isla, Ozan Tufan, Tolga Cigerci en Dirar


adimoool
Bij Fenerbahçe verlopen eind van het seizoen de contracten van de volgende spelers: Erten Ersu, Mauricio İsla, Adil Rami, Hasan Ali Kaldırım, Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Mehmet Ekici, Emre Belözoğlu en Nabil Dirar.

Het bestuur van Fenerbahce is momenteel bezig om de contracten van Hasan Ali, İsla, Ozan, Tolga en Dirar te verlengen. Sportief directeur Damien Comolli zou al in gesprek zijn met de zaakwaarnemers van de voetballers.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (1) 


+: 488
-: 0
R: 1083
Level 5

Opdonderen met Tolga. Isla is okey voor 1 + 1 jaar.

Ik hoop eerder dat deze randdebiel Ersun Yanal, Murat Saglam en Ferdi eigenlijk meer kansen zou geven maar zoals gewoonlijk, weet hij hoe hij carrières van talenten volle spelers moet verpesten.

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen