'Fulham en Crystal Palace willen Ozan Tufan'


olif
Fenerbahce zou Ozan Tufan nog kwijt kunnen in de winterstop.

Volgens diverse Engelse kranten overwegen Crystal Palace en Fulham een bod te doen op Ozan Tufan. De Engelse clubs wilden aanvankelijk een andere middenvelder halen van West Ham United maar Newcastle United zou de transfer hebben geblokkeerd.
 
Ozan Tufan zou daardoor volgens Engelse media in beeld komen bij Palace en Fulham. Tufan werd eerder in de transferperiode ook al in verband gebracht met clubs uit Engeland maar tot een transfer kwam het nooit.

Verwacht wordt dat Ozan in de winterstop of eind van het seizoen gaat vertrekken bij Fenerbahce.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 1605
-: 0
R: 3536
Level 5

Hij zit in een stijgende lijn, dus in de winter nieuwe contract aanbieden en eind van seizoen kan je hem verkopen voor aardige bedrag.


+: 1385
-: 10
R: 3030
Level 5

Senol zamaninda almadik bu tombiliyi.

:tok:

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen