Dirk Kuyt: 'Het zijn geruchten! Niets van waar'


alzode
Dirk Kuyt zou op het punt staan om trainer te worden bij het Engelse Southend United. Samen met Henrik Larsson zou Kuyt een trainersduo gaan vormen bij de nummer 22 van de League One, het derde niveau in Engeland.

Ook The Southend Echo, de lokale krant die het nieuws rondom Southend United volgt, meldt nu dat Dirk Kuyt samen met Henrik Larsson trainer zal worden bij de League One-club. Het is de bedoeling dat de Zweed hoofdtrainer wordt en dat Kuyt zijn assistent zal zijn.

Kuyt zal in elk geval niet aan de slag gaan in Southend. De 104-voudig Oranje-international laat aan het Algemeen Dagblad weten dat er 'niets waar is' van de berichtgeving uit Engeland.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen