Muriqi over uitgaande transfer: ''Ik denk niet dat de deur gesloten is''


aveet
Vedat Muriqi was afgelopen zomer in gesprek over een transfer naar Tottenham. De ex-spits van Rizespor koos uiteindelijk voor Fenerbahce, maar sluit een transfer komende winter of zomer niet uit.

"Ik denk niet dat de deur gesloten is", begint Vedat Muriqi in gesprek met het Kosovaanse media. "Het doel voor nu is geschiedenis schrijven met Fenerbahce. Ik focus me nu op mijn club. Ik heb gehoord over de interesse van Tottenham en natuurlijk ben ik er trots op.

“We hebben het dan ook over de Premier League. Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde competitie. Het hangt af van het plan dat de club met mij heeft. Ik moet blijven groeien als speler." Maar momenteel denk ik niet aan een vertrek en wil ik kampioen worden met Fenerbahce.”
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 52
-: 10
R: 170
Level 3

Laatste tijd niet meer zichzelf hoop niet dat hij slimani word


+: 9
-: 0
R: 26
Level 1

Die zal ergens in Qatar of China gaan cashen

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen