Fenerbahçe en Moses gaan eerder uit elkaar


amkoke
Fenerbahce is van plan om op korte termijn in onderhandeling te gaan met Victor Moses over zijn lopend contract tot medio 2020.

De Turkse topclub wil de wegen scheiden met Moses omdat hij te vaak geblesseerd raakt. Verwacht wordt dat Moses in de winterstop al terugkeert naar Chelsea. De Engelse topclub heeft een transferverbod en ziet Moses graag terugkeren.

Moses vertrok in de zomer van 2012 van Wigan Athletic naar Chelsea, maar wist bij The Blues nimmer een vaste basisplaats te veroveren.

De afgelopen seizoenen mocht Moses achtereenvolgend op huurbasis vertrekken naar Liverpool, Stoke City, West Ham en Fenerbahce.
Artikel delen met vrienden:


Reacties (2) 


+: 56
-: 0
R: 189
Level 3

wie gaat rechtsbuiten dan spelen tolga cigerci?


+: 300
-: 0
R: 894
Level 4

Denk eerder dat er iemand anders gehuurd gaat worden... Laat Deniz of Ferdi spelen plus een huur of alt-yapidan...

Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen