“Ik geloof erin dat wij kampioen zullen worden”


zanka
Zanka, de centrale verdediger van Fenerbahçe heeft onlangs de onderstaande uitspraken gedaan.
“Ik ben heel gelukkig dat ik voor Fenerbahçe mag spelen. Ik pas in hun systeem en probeer de cultuur te leren. Ik had altijd al gedroomd om voor een grote club zoals Fenerbahçe te mogen spelen. Ik voel de liefde van onze supporters heel erg goed. Ik geloof erin dat wij kampioen zullen worden. Wij hebben een goede captain zoals Emre Belözoğlu. Hij weet wat je moet doen om kampioen te worden en speelt heel goed voetbal. Hij houdt het team bij elkaar. Wij hebben een goed elftal, maar wij moeten nog beter voetballen. Ik kan trouwens niet wachten op de thuisderby tegen Galatasaray. De eerste derby vond ik geweldig om mee te maken.”

Zanka heeft in de zomer een 3+1-jarig contract getekend bij Fenerbahçe.
Artikel delen met vrienden:


Dit nieuwsartikel kan gebaseerd zijn op bronnen uit de Turkse media waarvan niet kan worden bepaald of ze de werkelijkheid vertonen. Turksvoetbal.net wil u het nieuwtje echter niet onthouden. Lees en discussieer het nieuws met plezier, maar neem het niet al te serieus (Tenzij er officiële bronnen zijn vermeld).
Je moet ingelogd zijn om voor deze artikel te kunnen reageren. Wanneer je nog geen account hebt kun je je gratis registreren.
Registreren
Inloggen